ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Τα αρτοζαχαροπλαστεία «BLUE OVEN Bakery» μέσα στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς τους ενισχύουν ποικιλοτρόπως, με δωρεές, χορηγίες και διάθεση προϊόντων, πολυάριθμους κοινωνικούς φορείς, οργανισμούς αλλά και οικογένειες με σκοπό την συμβολή στην ικανοποίηση βασικών αναγκών πολλών συμπολιτών μας.

 

20 Δεκεμβρίου 2012

ESTIA Στις 20 Ιανουαρίου 2013, τα αρτοζαχαροπλαστεία  “Blue Oven Bakery” δώρισαν μία βασιλόπιτα στην Εστία Ενηλίκων Λεμεσού για τον εορτασμό της έλευσης του καινούριου χρόνου. Κατά τη διάρκεια της γιορτής ο κύριος Στέλιος Χριστοφόρου, ιδιοκτήτης της εταιρείας Blue Oven Bakery, παρευρέθηκε εκεί ως επίσημος προσκεκλημένος για την κοπή της βασιλόπιτας. 

 

10 Δεκεμβρίου 2012

koinoniki-prosfora Στις 10 Δεκεμβρίου 2012, κατά την διάρκεια του εορτασμού του ενός χρόνου λειτουργίας του καταστήματος στην οδό Θεσσαλονίκης, η εταιρεία BLUE OVEN Bakery αποφάσισε να προσφέρει 27 000 χιλιάδες ευρώ με την μορφή δωροεπιταγών σε 20 άπορες οικογένειες. Η κάθε δωροεπιταγή έχει αξία 1350 ευρώ και με αυτή κάθε οικογένεια μπορεί να προμηθεύεται καθημερινά 1 ψωμί και ένα γάλα για έναν χρόνο.